Creatieve workshops

Op maat voor jou

Creatieve workshops

Tijdens de creatieve workshops ga je lekker aan de slag, dit mag alleen of in een kleine groep. Er is geen voorkennis nodig, je hoeft er ook niet goed in te zijn, je doet het puur voor jezelf. Om iets te creëren voelt heel goed en in combinatie met etherische oliën geef je het geheel meer diepgang.
De workshop duurt ongeveer twee en een halve uur, de tijd en datum kan in overleg. Na afloop neem je de kunstwerkjes lekker mee naar huis.

Workshop keuzes

Een viltschilderij maken:
Hier ga je aan de slag met een priknaald en wol, in vele verschillende kleuren.
Een kristal en ook etherische oliën kunnen ingezet worden.
Na een meditatie kan je beginnen. Het mooiste is om intuïtief aan het werk te gaan, dit gebeurt in stilte en dan vormt zich vanzelf een beeld wat je verwerkt in kleuren of vormen. Natuurlijk mag je ook gewoon lekker aan de slag met de vele kleuren wol waar je uit kan kiezen. Als je het prettig vindt dan kan je het schilderij parfumeren met een etherische olie om het wat extra’s te geven.

Nat op nat schilderij:
Op nat papier verf aanbrengen zorgt ervoor dat de verf gaat uitlopen, dit kan verrassende vormen geven en nieuwe kleuren. Ook hier kan je in stilte aan het werk na een meditatie. Het hoeft niks te worden, gewoon uit je gevoel beginnen. Door etherische oliën aan het schilderij toe te voegen kan het net wat extra geven in een stukje persoonlijke ontwikkeling. Dat hoeft allemaal niet, gewoon lekker schilderen mag ook.

Kleiwerk:
Net als bij het schilderij van verf of vervilt wol, ga je aan de slag met klei. Ook hier kan je kiezen uit een meditatie om daarna in stilte en op gevoel aan het werk te gaan. Ook hier kan een etherische olie door de klei gemengd  worden voor een extra diepgang. Ik vind het zelf bijzonder om er een kristal in te verwerken. Dat maakt het een heel eigen en persoonlijk werk.

Eigen producten maken:
Heb je altijd al eens zelf een lippenbalsem willen maken of liever een rollertje gevuld met een eigen combinatie aan geuren helemaal afgestemd op jou? Er zijn verschillende combinaties mogelijk om zelf te gaan maken.
Kies uit: roller, aromastick, lippenbalsem, massage olie, maceraat (basis olie met heilzame kruiden), roller.