Wie ben ik?

Wat doet Heel Millie Mil

Wie ben ik?

Ik ben Melanie Sikkes, moeder van twee dochters en getrouwd met Bart.

Vroeger toen ik een jaar of drie was, noemde ik mijzelf altijd Millie. Ik was nog erg klein en kon mijn eigen naam niet helemaal uitspreken, later werd het Millie Mil want mijn naam klonk toch wat langer. Sindsdien heet ik voor de familie nog altijd Mil of Millie.

Al mijn hele leven ben ik een knutselaar en hou ik van tekenen en creatieve dingen. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken als ik creatief bezig ben, dat zijn hele andere processen dan de dagelijkse beslommeringen. De kunstacademie lag dan ook op mijn route. Aromatherapie is mijn link met de natuur. Er is zoveel moois, genezend en heerlijk geurend te vinden in de natuur. Aromatherapie is de vertaling daarvan voor mij, geconcentreerde oliën van bloemen, blaadjes, kruiden of vruchten. Er zijn heel veel toepassingen met aromatherapie, ook energetisch.

Ik vind het mooi om alles als een geheel te zien, om te kunnen combineren (van alle kennis die ik heb).

Alles is energie en zo heeft alles zijn taakje of aanvulling op de ontwikkeling die met jou te maken hebben. Zo zijn aromatherapie, edelstenen, creatieve coaching en zeker ook een Lichtkranshealing in te zetten om je (weer) lekkerder te gaan voelen.