Voetenbaden

Product catalogus

Algemeen

Een voetbad is heerlijk ontspannend vooral voor het slapen gaan.
In deze voetenbaden zit magnesium van Zechsal als basis.
De voeten zijn uitermate geschikt om magnesium op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De dosis magnesium is 125 gram op 4 liter warm water, dit is de hoeveelheid van onderstaande verpakkingen.
De ideale temperatuur is 37 graden en blijf minimaal 20 minuten met je voeten in het water voor een optimale opname.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).

Voetbad Relaxing

Ingrediënten: Zechsal magnesium, himalaya zout, druivenpit olie, etherische oliën (bloedsinaasappel, palmarosa, sandalwood), kruiden (sinaasappelschil, goudsbloem, oranjebloesem), rozenkwarts split.

Een heerlijk voetbad met magnesium wat er voor zorgt dat je je weer vitaal voelt. De magnesium wordt opgenomen door de huid. Dit zakje is de dosering voor een keer gebruik er zit namelijk 125 gram magnesium zout in wat genoeg is voor een voetbad. Magnesium heeft ca 20 minuten de tijd nodig om opgenomen te worden door de huid. De dragende olie, samen met de etherische oliën in het buisje, maakt je huid zacht en soepel, zo kan je je voeten na het bad nog even masseren. De etherische oliën geven een ontspannend en weldadig effect, daarom is het ook heerlijk om voor het slapen gaan een voetbad te nemen, even heerlijk ontspannen en het kost niet veel moeite. De Rozenkwarts kristallen, de steen van het hart en de liefde, geven je net dat beetje extra verzachtend gevoel voor jezelf en een stukje eigenliefde. Zie op de site voor meer info over de betekenis van kristallen.

Prijs: € 7,00

Voetbad Energizing

Voetbad Energising:

Ingrediënten: Zechsal magnesium, himalaya zout, druivenpit olie, etherische oliën (Rozemarijn, geranium, lavendel), kruiden (citroenverbena, lavendel, korenbloem), bergkristal split.

Een heerlijk voetbad met magnesium wat er voor zorgt dat je je weer vitaal voelt. De magnesium wordt opgenomen door de huid. Dit zakje is de dosering voor een keer gebruik er zit namelijk 125 gram magnesium zout in wat genoeg is voor een voetbad. Magnesium heeft ca 20 minuten de tijd nodig om opgenomen te worden door de huid. De dragende olie, samen met de etherische oliën in het buisje, maakt je huid zacht en soepel, zo kan je je voeten na het bad nog even masseren. De etherische oliën geven een oppeppend en verfrissend effect, daarom is het ook heerlijk om na een vermoeiende dag een voetbad te nemen, dit geeft je weer hernieuwde energie en dan kan je er weer tegenaan. De bergkristallen zitten vol positieve energie en geven je weer extra kracht. Zie op de site voor meer info over de betekenis van kristallen.

Prijs: € 7,00

Voetbad olie: lekker slapen

schaapje 14, jojobaolie,sesamolie

Een zachte massage olie op basis van sesamolie en jojoba olie, met etherische olie Schaapje 14 van de Groene Linde. Deze olie trekt wat minder snel in dan druivenpitolie wat prettiger is om langer in te masseren.

Als je teveel in je hoofd zit en daardoor niet in slaap kan komen, neem dan een voetbad of masseer je voeten met deze olie.

Ook geschikt voor kinderen die onrustig of druk zijn en de slaap niet kunnen vatten omdat ze nog zo met de dag bezig zijn.

Prijs: € 3,95